Nature Cooks / outdoor cooking

De Spijzenier kookt buiten op locatie, dit kan zijn in het bos, in een wijngaard of naast de moestuin, het is maar net waar u het liefste vertoeft. Wij beschikken over een prachtige locatie midden in het bos waar u aan kan schuiven terwijl het eten bereid wordt boven een knapperend vuurtje. We werken nu zonder enige hulpmiddelen zoals electra of stromend water. Dit concept is ideaal voor wat kleineren groepen tot 25 personen (in overleg) voor speciale gelegenheden. Denk aan teambuilding, familie of vrienden dag of kookclubs. We ontvangen ook groepen die zelf aan de slag willen, bijvoorbeeld kookclubs die eens buiten het boekje willen koken. Wij kunnen de dag verder mee invullen met wandelingen (op pad met met de boswachter), fietstochten, activiteit in het klimbos, speurtochten, teambuilding of wat u maar wenst.