Als Tricorp kunnen wij zeggen dat we erg positief zijn over de Spijzenier. Tijdens een Duitse beurs in oktober 2017 heeft het kleinste soepkraampje van Nederland 4 dagen op onze stand gestaan. Toon en Maartje verzorgde de catering bij ons op de stand. Met typisch Nederlandse hapjes, zoals tosti’s, bitterballen, kibbeling en snert werd iedere bezoeker verwend. Voornamelijk de stevige snert en de zalige tostisaus werden door iedereen erg gewaardeerd. Wij hebben de samenwerking als zeer prettig ervaren en kunnen niets anders doen dan de Spijzenier bij iedereen aanraden. Voornamelijk de openheid en vriendelijkheid van Maartje en Toon zorgde voor een fijne samenwerking. Zij wilde over alles meedenken en paste daardoor perfect in ons plaatje.

 

Tricorp

Maartje en Toon verzorgen bij ons al een aantal jaren hun concepten op onze uiteenlopende festivals. Ze zijn nooit beroerd om mee te denken, producten te wijzigen/ toe te voegen en flexibiel in opstelling van hun truck/stand. Dit jaar zijn ze bij onze nachtshows (00:13) onze vaste partner in onze grootste capaciteit zaal om de foodcorner te cateren, zodat ook tijdens het feestje er een goede snack verzorgd wordt voor onze soms 3000 bezoekers.

 

Team Hospitality 013 Poppodium

Gisteren hebben we bij jullie het PANN evenement mee mogen maken. We hebben er met volle teugen van genoten. Mooie locatie, goed geluid en een lekker sfeertje. In het bijzonder zou ik graag even de tosti-stand in de spotlight willen zetten. Ik heb een hoop tosti’s gegeten in mijn leven, voornamelijk home-made, maar deze tosti overtrof mijn stoutste dromen. Ik heb er dan ook 3 genuttigd. Normaliter lopen we zodra de drank echt begint te werken snel naar een shoarmatent op de Korte Heuvel en vaak komen we niet meer terug naar 013. Voortaan hoeft dit dus niet meer want de tosti’s bij jullie zijn echt bijzonder lekker! Als iets goed is dan mag dat ook gezegd worden!

Ingezonden brief aan popcentrum 013

Maartje heeft de catering verzorgd voor ons familie-etentje met 12 personen. Vooraf hebben we ideeën uitgewisseld die Maartje perfect heeft uitgewerkt in buffetvorm. We hebben heerlijk gegeten, er was voor ieder wat wils (warm & koud, vlees & vis, zoet & kaas) en dat alles voor een prima prijs. Wij komen terug!

Mylene Zwaans